ŁoŁ , zjechali z ceną o 10.000 PLNMarcin_Os pisze:Koki o niej pisał, zarejestrowana w PL już jakiś czas.
Auto zarejestrowane , mają na miejscu zdjęcia jak była walona lewym przódem , poza tym lewy tylni błotnik ponad 1000mq szpachli i tył malowany.
ŁoŁ , zjechali z ceną o 10.000 PLNMarcin_Os pisze:Koki o niej pisał, zarejestrowana w PL już jakiś czas.
Ja znam właściciela. Dominik siedzi w emkach dłużej niż większość z nas, więc zapewne auto godne zainteresowania.Camil pisze:http://allegro.pl/item794442556_bmw_m5_ ... zenie.html ogladal ktos to autko? Na pierwszy rzut oka widac listwy drzwi ktore sa czarne, z kolei listwy wokol szyb sa w chromie. Cos jeszcze? Piekne kola ma
Nie były.Camil pisze:Wydaje mi sie(nie jestem pewien), ze jak byly chromline to listwy drzwi i zderzakow byly w kolorze nadwozia.
Witam wszystkich:)Koki pisze:ŁoŁ , zjechali z ceną o 10.000 PLNMarcin_Os pisze:Koki o niej pisał, zarejestrowana w PL już jakiś czas.
Auto zarejestrowane , mają na miejscu zdjęcia jak była walona lewym przódem , poza tym lewy tylni błotnik ponad 1000mq szpachli i tył malowany.
Jest dwa problemy związane z lakierowaniem auta...seba pisze:Stąd też moje pytanie. Oglądałem wspomnianą przez Was M5 E39 w komisie przy ul. Ostrobramskiej. Nie ukrywam, że spodobała mi się. Jedynie co bym w niej zmienił to felgi- na oryginalne od M5 lub 19'' z allegro model M6:) Powiedzcie mi szczerze, czy pomimo napraw lakierniczych w tym egzemplarzu, warto ją nabyć? Z tego co wyczytałem wcześniej na forum, nie miała żadnych większych przygód w przeszłości niż te wspomniane. Również przebieg- prawie 150000km nie jest przerażający w tym modelu, prawda?
z góry dziękuję za odpowiedzi i sugestie:)
pozdrawiam,
Sebastian
Kupiłeś?Bombel pisze: Zaraz jadę obejrzeć do autoauto to m5, jak mi dadzą dobry prajs to biorę
Oglądałem to auto. Nie mam zamiaru się mądrzyć odnośnie historii wypadkowości w tym aucie. Ogólnie auto kupy się trzyma i jak na moje oko jest warte swoich pieniędzy. Tylko drobiazgi niesprawne (np parktronik), jeździ poprawnie, wnętrze wygląda dobrze, chociaż i 200kkm na szafie by mnie nie zdziwiło, w 100kkm bym nie uwierzył. Ogólnie jak komuś nie przeszkadza to, że auto było rozbite to można kupować. Mi się trafiła inne opcja - auto które jest niewystawiane na allegro, a znam dokładnie jego historię to się wstrzymuję z zakupem tej z autoauto.MP pisze:Kupiłeś?Bombel pisze: Zaraz jadę obejrzeć do autoauto to m5, jak mi dadzą dobry prajs to biorę
Oglądał w końcu ktoś to auto z okolic Nysy??
Klik
Było opisywane zdaje się, zapamiatałem że jakieś hocki klocki w nim są
To raczej nie to auto co Bombel pyta bylo opisane ...boogie pisze:My oczywiście ogladaliśmy tą z Nysy, niby 150 000 km, realnie +200 000.
Tej ze Ścinawy Nyskiej LeMans Blau nie widzieliśmy.
Chodzilo mi o to, że ludzie na bezczela klamią do samego końca idąc w zaparte, chociaż sie im mówi że przyjedzie sie z miernikiem lakieru.....
magir pisze:Niestety kolejny słaby egzemplarz. Chyba w Polsce już nie ma dobrych M5Autko niestety wyeksploatowane, jezdzone Po polskich drogach przez co ma spore luzy w zawieszeniu i nienajlepiej sie prowadzi, w dodatku, chyba ma znana chorobe przepływki i doskwiera mu niedobór mocy. Z przodu tez byl lakierowany, a do tego słabe wyposażenie jak na M5.
Tą pobieżnie opisał użytkownik magir. Chodzi o auto ze Ścinawy Nyskiej, 2001 rok bez szyberdachu. Niebieska.magir pisze:Co do tego ogłoszenia:
http://www.moto.allegro.p...001r_400km.html
M5 Niebieska ze Ścinawy Nyskiej, rocznik 2001, (egzemplarz z niebieska skóra, bez rolety, tel., parktornika i bez szyber dachu)
BMW M5 Le Mans Blau, dla zainteresowanych zapraszam na priv, podeśle kilka ciekawych info odnośnie tego egzemplarza, aby inni nie marnowali paliwa i czasu tak jak ja
Żeby nie powielać tematu ponieważ w kółko są pytanie o te same egzemplarze, które w kółko wystawiane są na allegro. A ten egzemlarz już od kilku miesięcy się pokazuje z różnymi zdjeciami.